Com sorprendre la teva parella el Dia dels enamorats

"Innoveu, sempre! Els detalls i la creativitat són importantíssims en una parella"

Cada cop hi ha més gent que pensa que el Dia dels enamorats és purament comercial. Jo també ho penso. A més a més, mai m'ha semblat que només calgui ser detallista en determinades dades com els aniversaris, ni tenir sexe en dies especials. No parlaré avui dels nombrosos beneficis que té el sexe en una relació, però sí que aprofitaré per donar-vos algunes idees amb l'excusa del dia dels enamorats per tal de sorprendre la vostra parella amb una nit diferent.

1. Qui ha dit xocolata?
La xocolata és un dels grans afrodisíacs naturals. Hi ha molts estudis que ho demostren i que sostenen que ajuda a alliberar endorfines. També té components que alliberen el plaer, com la teobromina, i milloren els nivells de dopamina, una substància que té molt a veure amb la excitació i el plaer.

Pots cuinar unes postres amb xocolata o bé fer servir la xocolata per animar les vostres relacions. Hi ha cosmètica eròtica que et servirà per "decorar" el cos de la teva parella, però també pots fer servir xocolata desfeta o gelat de xocolata. Pinta, escriu, crea a la seva esquena. Escriu amb la xocolata allò que no t'atreveixes a dir-li.

2. El poder del massatge eròtic
Hi ha molts tipus de massatge, però el massatge eròtic acostuma a ser molt efectiu. Intenta crear un ambient relaxat amb llum tènue i música. Despulleu-vos i comença acaronant diferents parts del cos de la teva parella. És molt bona idea fer servir un oli de massatge amb efecte escalfor, tot i que si no en tens també pots fer servir oli corporal. Fes un massatge per tot el cos i acaba als genitals. D'aquesta manera aconseguiràs caldejar l'ambient i que la teva parella s'exciti i retardi l'orgasme. Per tant, quan finalment hi arribi li semblarà més intens.

3. Proveu els jocs de rol
Una de les situacions sexuals més excitants és el joc de rol. Aquests jocs consisteixen en que cadascú de vosaltres ha de interpretar un rol. Per exemple: un serà professor i l'altre serà alumne. Recreeu una situació excitant en la qual els vostres personatges puguin parlar i interpretar el seu paper. Sou lliures per decidir, i fins i tot podeu afegir alguna fantasia sexual que tingueu. És una opció original i excitant que donarà un punt de vista nou a la vostra vida sexual.

Innoveu, sempre! Els detalls i la creativitat són importantíssims en una parella i sempre hi ha recursos o idees que poden ajudar-vos a avivar la flama. No tingueu por a provar coses noves, parleu amb la vostra parella i deixeu volar la vostra imaginació!

Comentaris

envia el comentari