Com practicar sexe anal en tres passos

"Potser el primer dia que intenteu fer sexe anal no ho aconseguiu, ja que l'anus no està acostumat a dilatar-se més del que és necessari"

El sexe anal s'està convertint en una pràctica molt comuna en el sexe en parella. De fet, el 50% de les parelles fan sexe anal amb regularitat. Tot i que aparentment pot semblar dolorós i una mica extravagant, és excitant i molt plaent. Per fer-nos una idea: a l'anus es troben moltíssimes terminacions nervioses, per tant és una zona tan sensible com la vagina.

Primer pas: Higiene

La higiene és un dels aspectes més importants a l'hora de posar en pràctica el sexe anal. Una bona manera de mantenir net el recte és fer servir ènemes que podem incloure en el joc sexual. Hi ha gent, però, que preferirà aplicar-se l'ènema en solitari perquè els sembla íntim. Un cop està la zona neta, no podem oblidar fer servir protecció. El contacte de l'anus amb els genitals podria causar infeccions pels bactèris que hi pugui haver. Amb una bona higiene evitarem trobar-nos restes fecals durant el sexe anal, agafar infeccions i contagiar-nos de malalties de transmissió sexual.

Segon pas: Preparació

El secret del sexe anal: estar molt excitat. Per aconseguir-ho cal dedicar una estona als preliminars. Pots començar acaronant el cos de la teva parella i insistir a les natges. També ajuda molt fer massatges circulars a la part exterior de l'anus, fins i tot pots fer servir un vibrador per ajudar-te.

Tercer pas: Dilatació

El meu consell és que tingueu paciència. Potser el primer dia que intenteu fer sexe anal no ho aconseguiu, ja que l'anus no està acostumat a dilatar-se més del que és necessari. A més a més, necessitareu un bon lubricant anal. A diferència de la vagina, l'anus no té el seu sistema de lubricació. Els lubricants anals tenen un component analgèsic per facilitar la dilatació i estimular la zona. Feu servir tant lubricant com us sembli adient i comenceu a penetrar a poc a poc amb un dit. Si tot va bé, podeu seguir amb un segon dit o incorporar alguna joguina com un plug (un dildo pensat per a ús anal amb diferents textures) o unes boles xineses (una cadena de boles que augmenten progressivament de mida).

Un cop heu aconseguit que l'anus es dilati, podeu continuar amb les joguines o afegir la penetració a les vostres relacions. Com l'anus és més estret que la vagina, la penetració és més intensa tant pels homes com per les dones. Tot i així, convé no oblidar que es tracta d'una zona sensible i hem de tractar-la amb molta cura.

Comentaris

envia el comentari