El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Com reinventar el 14 de febrer en parella?
  • CA

 

El 14 de febrer s’acostuma a celebrar l’amor en la parella. Tot i que es tracta d’una tradició no gaire pròpia i és més aviat una estratègia comercial, pot servir com a excusa per provar coses diferents i reinventar la sexualitat. Aquí trobaràs alguns consells que us poden ajudar a donar vida al 14 de febrer, o a qualsevol dia de l’any!

En primer lloc, què et sembla oblidar-te de flors, bombons o xampany i regalar alguna cosa més original? Pots passar-te per una botiga eròtica i buscar algun producte que pensis que us pot fer gaudir d’una nit diferent. Podràs trobar joguines per a parelles, lubricants amb efectes, pintura corporal o conjunts de llenceria. Si tens dubtes, segur que el dependent t’assessorarà sense cap problema.

 

Una altra opció pot ser provar els massatges eròtics. Són pràctiques molt sensuals que, a més, milloren la complicitat en la parella. Deixeu-vos endur per les sensacions de sentir-vos pell amb pell, i gaudiu de l’escalfor del cos de l’altre. Podeu fer servir olis especials o espelmes de massatge, ideals per a quan fa tant de fred al carrer.

I què penses de jugar en parella? Hi ha nombrosos jocs eròtics que de ben segur us faran passar una bona estona. També podeu donar una ullada a les diverses aplicacions per al mòbil que ofereixen experiències úniques per a conèixer-vos millor en el terreny sexual o bé millorar les vostres habilitats al llit.

 

Potser podríeu començar una lectura eròtica i comentar-la mentre sopeu. Sigui el dia que sigui, sempre hi ha maneres de reinventar la vida sexual en parella! El més important és desconnectar de tant en tant, deixar de banda la feina i les preocupacions i dedicar-se a l’amor.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa