Canvia't a Parlem, l'operadora mòbil de proximitat

El 90% de la facturació actual se'n va a empreses amb seu a Madrid, París o Londres
Parlem, ofereix als clients un servei clar i en catalÃ
Parlem, ofereix als clients un servei clar i en català | Cedida (Parlem)

 

DEMANA INFORMACIÓ AQUÍ

 

És un moment perfecte per apostar per una operadora catalana amb seu a Barcelona, amb inversors catalans i amb proveïdors de casa nostra. Una gran capital com Barcelona necessita tenir una operadora sòlida que sigui el pal de paller de la innovació tecnològica relacionada amb el món de les telecomunicacions. Catalanitat, innovació i proximitat són els valors que defineixen a Parlem.

 

Parlem, nascuda el 2014, té milers de clients, amb una taxa de pèrdua de clients mínima, la més baixa del mercat. Tot això gràcies a una de les virtuts més importants de la companyia: la proximitat amb el client. Per a Parlem, el client és el centre de tot, i, per aquest motiu, rep totes les atencions necessàries per tenir el millor servei possible. L'atenció al client de Parlem no es fa a través de màquines, es fa en català (i en castellà també si el client ho desitja) i de persona a persona. A Parlem no utilitzen només el telèfon, sinó també a través dels canals més flexibles del moment: Facebook, correu electrònic, WhatsApp i Twitter. Connexió permanent i màxima proximitat.


Tot i això, hi ha gent qui encara té dubtes sobre Parlem: la companyia té cobertura de mòbil en el 99% del territori i fibra òptica igual de ràpida que la de la seva competència en el 60% del territori català a un preu molt més competitiu. A Parlem, l'usuari és qui decideix la tarifa: des de paquets convergents de mòbil fins a segones línies, dades, internet i telèfon fix. Però, si tot i això, només necessites un d'aquests productes els pots contractar per separat.

 

Una operadora de confiança

 

Així ho veuen 107 clients de Parlem que, en els darrers dies, s'han convertit en accionistes de la companyia amb participacions de més de 1.000 euros. 107 inversors que han entès que la millor inversió és aquella que aposta per la modernitat, la tecnologia i el desenvolupament del consum que ens beneficia directament.