Beure cervesa després de treballar allarga la vida!

Si ets cerveser, t'encantarà
La cervesa pot ser sana amb moderació
La cervesa pot ser sana amb moderació | Cedida

Tot i que estem acostumats a sentir els efectes nocius de l'alcohol sobre l'organisme, també hi ha efectes positius que cal tenir en compte. El fet que sigui addictiu, evidentment no és positiu, però com tot en aquesta vida, amb moderació, la cervesa pot tenir efectes molt positius.

 

Prendre una cervesa després de treballar i arribar a casa més relaxa't és un hàbit que s'està posant de moda als Estats Units. Un fet que fa acabar la jornada amb bon sabor de boca.

 

La professora ClaudiaKawas, de la Universitat de Califòrnia, ha realitzat una investigació sobre un grup de 1.700 persones que l'any 2003 tenien 90 anys. Del seu estudi va concloure que beure de manera moderada i guanyar uns quilos de pes s'associen a la longevitat. També va concloure que aquells que passaven un mínim de dues hores amb un passatemps tenien un 21% menys de risc de mort prematura.


Estudis previs han apuntat que el consum d'alcohol podria reduir les possibilitats d'un atac de cor. Amb tot, els últims consells de l'Oficial Mèdic en Cap del Regne Unit estableix que els homes i les dones no han de consumir més de 14 unitats a la setmana, i repartit durant els set dies.

 

En conclusió, sortir a fer una cervesa després de la feina un parell de dies a la setmana et fa sentir més feliç i alhora allarga la teva vida.
Comentaris
CRISTIAN
Jajaja bon article! Però ja posats, si és cervesa, que sigui Cervesa Artesanal sisplau :D

envia el comentari