BDSM per a principiants: el bondage

Consisteix en la immobilització parcial o total del cos d’una persona i normalment es fa en parella, però també es pot realitzar el que es coneix com a autobondage
Grillons per a 'bondage' | Ceidda

 

Durant els últims anys el BDSM ha cobrat molta força. Hi ha cada cop més gent que vol atrevir-se i provar-ho, però abans cal saber-ne una mica. En l’article d’avui ens centrarem en una de les pràctiques que el formen, el bondage. Si vols informar-te millor sobre el BDSM, pots llegir aquest article on s’introdueix el concepte i s’explica, i dóna uns breus apunts sobre la pràctica del spanking.

‘Bondage’ és una paraula en anglès que vol dir esclavitud. Tot i que no sona gaire bé, és una de les pràctiques més comunes dins el BDSM. Consisteix en la immobilització parcial o total del cos d’una persona i normalment es fa en parella, però també es pot realitzar el que es coneix com a autobondage. Es fan servir nusos o lligadures vàries, fetes sempre amb molt de compte i amb previ consentiment de la persona que estem lligant.


 

Hi ha diferents tipus de bondage: hogtied (el subjecte pràcticament no és capaç de moure’s), l’oriental (molt meticulós i detallista en les lligadures), spreadagle (fa servir un objecte per lligar el subjecte, com ara una porta), el de pits (on es lliguen només els pits, com ja indica el nom) i el spreaderbar (s’utilitzen barres metàl·liques per fixar les lligadures). Aquesta pràctica també té els seus objectes característics: cordes, cintes, mordasses o manilles.

Cal tenir present que, si fem lligadures massa fortes o mal fetes, poden fer mal i arriben a ser perilloses. Per això, hi ha productes que faciliten posar en pràctica el bondage als principiants, com per exemple les manilles o grillons de cuir. Fent servir aquests objectes ens estalviem fer nusos que poden donar problemes, de manera que serà una experiència més segura i còmoda. A més a més, comencem a poc a poc perquè es tracta d’un bondage parcial.


 

Hi ha nombroses marques que treballen dissenyant manilles o grillons pensats per al bondage. També n’hi ha de molts materials, com el neoprè. En qualsevol cas, hem de buscar un material que sigui respectuós amb la pell. Recomano passar per una botiga eròtica i veure les diferents opcions, provar les manilles i decidir quines s’adapten millor al nostre cos. Per exemple, Bijoux Indiscrets té una col·lecció d’articles fets de cuir vegà entre els quals tenen unes manilles força resistents i molt còmodes.    
Comentaris
Josep C&C
Un bon dia per escriure aquest article. El dia internacional de les víctimes de violència domèstica
Espòs
On ha arribat la ciència que hi ha empreses que fabriquen esposes! Ja no cal fer el tediós camí de la seducció, el prometatge i el casori. L'encarregues a una empresa i, dit i fet, home casat! I a sobre, resistent i còmode! O l'autora potser volia dir manilles?
Pau
Però si no cal anar tan lluny: catalans que voten Ciudadanos contra Cataluña...
Ehem
Ehem, Josep, això es practica de mutu acord i no hi ha d'haver dany real. És per treure'n plaer (encara que ens pugui semblar estrany).
Karlus
Quanta patologia
Mmmm.
Curiosa práctica. Us imagineu un "autobondage" abans de pujar a l'estrada del congrés de diputats?. No? Doncs n'estic fart de tenir-ho de veure.

envia el comentari