Barcelona declara la guerra al turisme incívic

L’Ajuntament aprova una proposta per reforçar la supervisió a zones com la Barceloneta
Turistes al Passeig del Born de Barcelona
Turistes al Passeig del Born de Barcelona | Viaempresa

La Comissió de Presidència, Seguretat i Drets de Ciutadania de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest matí una proposició per "incrementar les actuacions contra l'incivisme" a zones com la Barceloneta. El text, presentat per Esquerra Republicana, demana també augmentar les inspeccions als habitatges d'ús turístic il•legals, després que la setmana passada ERC alertés que el número d'actuacions s'havia reduït a la meitat aquest 2018.El portaveu dels republicans a l'Ajuntament, Jordi Coronas, ha lamentat que el turisme incívic i els allotjaments il•legals són “un problema que fa temps que dura” i ha acusat al govern d’Ada Colau d’haver “abaixat la guàrdia”.


La proposta d’ERC aprovada per la Comissió planteja estudiar la creació d’una unitat turística de la Guàrdia Urbana, així com intensificar les campanyes de prevenció i la formació en mediació amb els turistes. La proposició s'ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte la CUP.
Comentaris
On?
El que cal no és més supervissió, sinó menys guiris. No és tant difícil. Només cal fixar un límit de guiris, un aforament màxim, i respectar-lo.
cebrià
Barcelona ha fet seu alló de "Desarollo a qualquier precio" i ara en paga les conseqüències.
Sols turisme?
Heu vist ciutat vella com está entre guiris i immigrants?
el noi
...i les inspeccions als lladres que estan robant a pisos i comerços del born amb total impunitat, també augmentaran... o fareu campanyes de prevenció? La mediocritat dels politics que tenim és insultant!
turisme incívic ... afegiria els guiris que quan marxen de la platja circulen per Barcelona sense samarreta, no es sanciona?

envia el comentari