Aquests són els secrets per practicar el millor cunnilingus

"Sé creatiu: alterna les llepades amb succions lleus, bufades o petites mossegades"

 

El cunnilingus és una de les pràctiques més satisfactòries per a elles. Es tracta d'una paraula que ve del llatí i vol dir l'estimulació de la vulva mitjançant la llengua. És important recordar que mitjançant el sexe oral existeix la possibilitat de contraure diverses Malalties de Transmissió Sexual, per la qual cosa és recomanable fer servir una barrera de làtex si no tenim la seguretat que no existeix aquest risc. Per algunes persones l'olor o el sabor de la vulva pot resultar desagradable. En aquests casos, es pot fer servir un lubricant comestible.

Una de les maneres d'augmentar l'excitació és crear expectació. Pots començar acaronant altres zones erògenes del cos de la teva parella, com ara els mugrons. Abans d'endinsar-te directament a la vulva pots jugar en altres llocs, per exemple ara el mont de Venus. Després, comença amb llepades suaus i llargues i vés apujant el ritme a poc a poc.

 

 

És important que et fixis molt bé en el llenguatge no verbal de la teva parella, perquè et pot donar informació molt important. A partir dels seus moviments també podràs saber quins són els punts on sent més plaer, els quals hauràs d'estimular amb més insistència. Pots augmentar la intensitat amb llepades més curtes i ràpides, centrant-te en el clítoris. Però compte! El clítoris té més de 8.000 terminacions nervioses, per tant, els tocs han de ser més suaus que forts.

Pots afegir els dits al joc per crear més sensacions, o bé ajudar-te d'alguna joguina eròtica. Sé creatiu: alterna les llepades amb succions lleus, bufades o petites mossegades. No deixis de guiar-te per la resposta d'ella en tot moment! És la millor manera de saber què és el que més li agrada. En el fons, cada vulva és diferent i les sensacions i punts de plaer també, només cal explorar i descobrir-los!

 

Comentaris