Aprimat sense esperar miracles

Introdueix hàbits saludables a la teva vida

 

Si una persona vol perdre pes, el que no ha d’esperar són miracles. Porta el seu temps. Però hi ha petits trucs que t’ajudaran a aconseguir-ho amb més facilitat (sense deixar de portar una dieta sana i equilibrada). El més important és adoptar un nou estil de vida, incorporant a poc a poc canvis saludables.

 

Tingues el cos actiu.

Mantenir els músculs actius és el millor mecanisme per cremar els greixos acumulats. Per això es recomana fer 30 minuts d’exercici al dia, sigui caminant, o sortint a córrer. El més important és moure’s.

 

Segueix una alimentació saludable.

La dieta ha d’incloure tots els grups d’aliments, amb les proporcions adequades, per garantir que el nostre organisme funciona correctament. A més, assegurat de fer tres àpats forts al dia, si no el teu organisme tindrà sensació de gana excessiva, i l’efecte rebot serà pitjor.

Gaudeix del que menges.

Cal menjar a poc a poc. Això evitarà que tinguis menys ganes de picar entre hores, a més d’afavorir els processos digestius.

 

Hidratat adequadament.

És molt important consumir aigua, ja que regula la temperatura, allibera les toxines i manté els nivells de líquids necessaris. A més, ajuda a controlar la gana.

 

No t’estressis.

Un ritme de vida accelerat és contraproduent amb perdre pes. Pot contribuir a acumular greix a l’abdomen. Per això és recomanable fer exercici.

Nou comentari