Amor meu, fingeixo els orgasmes

"La comunicació alleujarà la tensió i us ajudarà a gaudir més fàcilment de l'orgasme"

Sembla increïble, però és així: al voltant del 15% de les dones mai ha tingut un orgasme. L'absència d'orgasmes és més comuna en les dones que en els homes i pot donar-se per diferents factors: estimulació insuficient, nervis o bloqueig mental. Si ets una dona, segur que has fingit un orgasme alguna vegada i, si ets un home, és probable que t'hagis preguntat si algun cop t'han enganyat i han fingit un orgasme.

La bona notícia és que en la majoria dels casos, això té remei. Sí, podem tenir orgasmes de veritat, deixar de fingir-los, augmentar la nostra seguretat en el sexe. Necessitem dos ingredients que es complementen molt bé; el primer és la masturbació. Tot i que s'ha parlat molt malament de la masturbació, té moltíssims beneficis, des d'afavorir el funcionament del nostre sistema immunològic fins a relaxar el nostre sistema nerviós. També s'ha dit que és cosa d'homes, però és igual de positiu tant per homes com per dones. A més a més, amb la masturbació, aprenem sobre el nostre cos i descobrim el què ens agrada. I això és molt útil durant el sexe!

El segon ingredient és la comunicació en parella. Molta gent es limita a mantenir relacions sexuals (satisfactòries o no) sense feedback, és a dir, sense resposta. És interessant compartir sensacions abans, durant i després de l'acte sexual. Abans: confessa què t'excita (i que has descobert gràcies a la masturbació). Durant: demana-li que faci alguna cosa que saps que t'excita, o digues-li que no t'agrada el que està fent. Després: explica-li què és el que més t'ha agradat i en què pot millorar. Això és molt semblant a valorar les aplicacions del mòbil un cop les baixes... quantes estrelles li donaries al sexe i per què? Això sí: sigueu comprensius tots dos! Es tracta de millorar a poc a poc.

Sempre es diu que la sinceritat és la base en una parella... però també ho ha de ser en el sexe. Per un costat, la masturbació no influirà negativament en la vostra vida sexual, sinó que us ajudarà a explorar els vostres gustos. I per l'altre, la comunicació alleujarà la tensió i us ajudarà a gaudir més fàcilment de l'orgasme. Recorda: només dos ingredients que canviaran per complet el sexe. Què, t'animes a deixar de fingir orgasmes per tenir-los de veritat?

Comentaris

envia el comentari