Això és el que més ens agrada en el sexe

 

L’estudi Ficción vs. Realidad mostra unes dades molt interessants que revelen quins són els nostres gustos en el sexe. Per exemple, sabies que segons aquestes estadístiques un 24% dels homes sent desig sexual constantment? Segueix llegint i esbrina què és el que més ens agrada en el sexe!

Sabem que estimular els sentits durant el sexe és una de les maneres més sensuals de millorar encara més l’experiència. Com fer-ho? Molt fàcil: amb els gemecs. Un 51,9% dels homes i un 60% de les dones confessa fer-los servir per excitar la parella. I és que això té una explicació senzilla: el 43% dels homes pensa que gemir és igual a bon sexe, davant a un 34,8% de dones.


 

I sobre la masturbació què en pensem? Per començar, un 19,3% dels homes i un 30,1% de les dones creu que els orgasmes que aconsegueix durant la masturbació són més satisfactoris que els que obté amb la parella. Tot i així, el temps què dediquem a aquesta pràctica és, de vegades, menor, però el percentatge està gairebé igualat: el 50,4% dels homes es masturba entre 6 i 15 minuts, mentre que un 53,3% de les dones fa servir el mateix temps.

Per sort, sembla que la majoria coneixem el nostre cos i sabem què és el que ens agrada i què no. Malauradament, un 13,3% dels homes i un 16,8% de les dones encara no ho té gaire clar. El que sí que podem afirmar és que hi ha un bon nombre de persones que asseguren que les seves relacions sexuals actuals són més satisfactòries que quan eren més joves: un 59,7% dels homes i un 64,4% de les dones.


 

I tu, amb qui t’identifiques? Penses que els gemecs són sinònim de bon sexe? Creus que els orgasmes obtinguts a través de la masturbació són més plaents? Gaudeixes més del sexe ara que fa uns anys?
Comentaris

envia el comentari