Així és l'orgasme masculí

Hem parlat de l'orgasme femení i ja és moment de descobrir què ens amaga l'orgasme masculí. Un 22,5% de les dones i un 5,2% dels homes no aconsegueix arribar a l'orgasme durant el sexe, per què? En primer lloc, cal diferenciar entre orgasme i ejaculació, dos termes que moltes vegades s'interpreten erròniament. L'orgasme i l'ejaculació no són simultanis: la segona arriba després de l'orgasme, però no ho fa sempre.


Els orgasmes dels homes arriben abans que els de les dones. Tot i així, els d'ells són més curts (menys de 10 segons) que els d'elles (a partir de 10 segons i fins a 50) i després han de prendre's un descans anomenat període refractari per tenir-ne un altre. La durada del període refractari varia en funció de cada home i es pot acurtar si es va entrenant. Una altra diferència important és que les dones, de vegades es queden a mig camí a l'orgasme, mentre que això no és tan comú en els homes. Per tant, aquesta idea explica perquè a les dones els costa més arribar-hi.


La masturbació és una de les maneres freqüents d'obtenir plaer. Només l'1,6% dels homes mai s'ha masturbat. No obstant, es diu que els orgasmes durant el sexe són millors als que es produeixen amb la masturbació, i així ho confirma el 80,7% dels homes. També es creu que les relacions sexuals actuals són més satisfactòries que les de quan eren més joves, segons el 59,5% dels homes.


Per acabar, no podem oblidar que ells també tenen un punt G, com ja hem parlat alguna vegada. Es tracta de la pròstata, que es troba a uns centímetres de l'anus. Realitzant un massatge prostàtic, l'orgasme pot arribar a ser fins a un 33% més intens!
Comentaris

envia el comentari