Activa els 5 sentits durant el sexe

"Un dels grans secrets és que quan anul·lem un sentit, la resta es potencien fent que el nostre cos sigui més receptiu"

Un dels aspectes més importants del sexe i que no és tan explícit és els sentits. Tots cinc ens ajuden a estimular-nos, excitar-nos i són molt decisius per ajudar-nos a arribar a l'orgasme. Mai t'ha passat que una simple carícia t'ha fet estremir? O que n sospir del teu amant a cau d'orella t'ha fet excitar de manera increïble?

Jugar amb els sentits és fàcil, econòmic i realment satisfactori. Un dels grans secrets és que quan anul·lem un sentit, la resta es potencien fent que el nostre cos sigui més receptiu. Si us cobriu els ulls amb un antifaç o un mocador i us acaronen, aquesta carícia la sentireu molt més intensa.

Una idea per estimular els sentits: juga amb les textures. Fes-te amb un objecte de textura rugosa i un mocador d'aquests de la platja i acarona el cos de la teva parella intercalant-los. També pots fer servir un glaçó de gel: és una opció molt excitant que segur que us encanta. Podeu passar-ho per les vostres zones erògenes i, al ser només aigua, no us provocarà cap al·lèrgia ni reacció, a diferència d'alguns lubricants.

T'agrada la música? Doncs encén l'Spotify i posa't auriculars. Si vols, també pots tapar-te els ulls. Deixa que la teva parella et sorprengui mentre tot el teu cos està a l'aguait. Cada sensació es magnificarà!

Per al sentit del gust, pots aconseguir algun producte de cosmètica eròtica. Hi ha molts olis de massatge, espelmes o lubricants que es poden llepar.

Què et sembla si us feu massatges eròtics l'un a l'altre i tasteu els productes? Podeu fer aquesta experiència més interessant si us cobriu els ulls. Què et semblen aquestes tècniques per jugar amb els sentits? Hi ha cap altre que facis servir o t'agradaria provar?

Comentaris

envia el comentari