Escarni a Rouco Varela per demanar-li que marxi de l’àtic de luxe on viu

Una vintena de catòlics es manifesten davant del domicili de l’exarquebisbe de Madrid amb cartells on s’hi llegeix: "Rouco, viu amb la gent", o "Rouco, llegeix l’Evangeli"

Un grup de catòlics s’han concentrat avui per fer un escarni a l’exarquebisbe de Madrid Rouco Varela i demanar-li d’aquesta manera que abandoni l’à tic de luxe en el qual viu, al costat de la Catedral de la Almudena. Els manifestants s’hi han presentat amb pancartes on es podien llegir lemes com: “El domicili de Rouco és una vergonya”, “Rouco, viu amb la gent”, “Rouco, llegeix l’Evangeli”, i “Jesus va viure pobre, i els cardenals?”, entre d’altres.

El principal organitzador de l’escrache, Carlos Fernández Barberá, ha explicat que la intenció de l’acció és “fer-li veure a Rouco que ha entrat en un camí equivocat”. Alhora, ha assenyalat que aquest tipus d’Església “s’hauria d’eliminar ja” i ha recordat que el Papa Francesc viu en una residència “modesta”.

El pis on viu Rouco va ser donat per una feligresa i té 370 metres quadrats, sis habitacions, quatre lavabos i una gran terrassa. L’à tic està valorat en més d’1,7 milions d’euros i, a més, Rouco va voler fer una reforma que ha tingut un cost de 370.000 euros.

Comentaris

envia el comentari