7 consells per depurar el teu organisme i perdre pes

Amb l'organisme net, les dietes són més efectives
És important netejar l'organisme
És important netejar l'organisme | Cedida

Tenir la panxa inflada, sensació de cansament, son i dificultat per pensar són clars senyals que el teu cos necessita una neteja de manera urgent. A més, abans de fer dieta, es recomana depurar l'organisme, per garantir l'èxit de la dieta. Aquí trobaràs 7 consells per fer-ho de manera efectiva:

 

Neteja els òrgans que metabolitzen les toxines. Ho pots fer mitjançant plantes com card marià, boldo, carxofa, dent de lleó, fumària, rave negre, cua de cavall, i té verd. També eliminaràs líquids acumulats.

 

Deixa de banda els fregits, alcohol, farines, sucres, grans quantitats d'oli, pa, xocolata, brioixeria, làctics, cafè... i substitueix-los per fruites i verdures cuinades al forn, vapor o bullides.


 

Millora el trànsit intestinal. Si tens problemes per anar de ventre, pots afegir al suc una cullerada sopera de suc d'Àloe Vera o un parell de cullerades soperes de flocs de civada triturats.

Incorpora sucs vegetals naturals a la teva dieta. T'ajudaran a desinflar-te, alcalinitzar, oxigenar i donar energia al teu cos.

 

Important fer un bon esmorzar, un dinar suau, i evita els sopars copiosos. És important no arribar amb gana als àpats.

 

Fixat en l'esmorzar. Substitueix el cafè per una infusió, un té Mu o un té verd kukicha, ja que el cafè és altament àcid, dilata els budells i provoca una falsa sensació d'energia.


 

No facis esport al matí amb l'estómac buit. Pren abans un suc verd afegint-li una cullerada de proteïna vegetal com ara la de cànem o la de pèsol. Així podràs aguantar millor la sessió esportiva i els teus músculs no patiran tant.
Comentaris

envia el comentari