El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 propòsits sexuals per al 2018
  • CA

Any nou, vida nova! El canvi d’any sempre és una bona oportunitat per millorar hàbits, desfer-nos d’allò que fa nosa  i fer nous propòsits. Tens 365 dies per transformar la teva vida a poc a poc i millorar-la. A més dels propòsits que tenen a veure amb la feina, la salut o la família, què tal si pensem en alguns de sexuals i afectius? Segur que la qualitat de la teva vida sexual millorarà moltíssim:

 

  1. Aprendre’ns

Una de les activitats que em sembla més imprescindible per millorar la sexualitat d’una persona és la masturbació. Fora mites i mentides: es tracta d’una pràctica plaent i íntima que t’ajudarà a conèixer el teu cos i a aprendre què és el que més t’agrada, quins són els teus punts més sensibles i què és el que realment et fa tremolar. Endavant…

 

  1. Descobrir nous horitzons

Oblida l’orgasme per una estona: no és el més important en el sexe! Si el clímax es converteix en el teu objectiu, et perdràs moltes coses. Intenta gaudir del moment, sense pressa, no pensis en l’orgasme. Deixa’t endur per plaer i pels avantatges del slow sex.

 

  1. Escoltar, mirar, estimar

Si tens parella, mai deixis de prestar atenció al seu llenguatge corporal. Fixa’t en el que fa, el que diu, en com es mou. Així trobaràs la zona més sensible, la carícia més agradable. Perquè sempre ens fa sentir bé donar plaer a la nostra parella, oi?

 

  1. Experimentar

Posa en pràctica allò que sempre t’ha cridat l’atenció, però mai has provat. Ara és el moment d’experimentar, de jugar amb els desitjos i convertir les fantasies en realitat. Hi ha infinites experiències que pots dur a terme, com ara els jocs de rol, el bondage, l’spanking…

 

  1. Comunicar

No tinguis por a confessar a la teva parella o parella sexual què és el que més t’agrada. Fer-ho no és sinònim de què ho estigui fent malament o que no sàpiga fer-ho, tingues-ho present. És molt important comunicar-nos durant el sexe per tal de gaudir-ne el màxim possible.

 

I tu, quins propòsits sexuals tens per al 2018? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa