4 veritats sobre l’orgasme

L’orgasme és un fenomen d’estudi molt interessant sobre el qual s’han dit veritats i mites
L’orgasme de les dones és més llarg | Cedida

 

L’orgasme és considerat, moltes vegades, el punt de culminació del sexe. Tant homes com dones el persegueixen durant les relacions, tot i que no hauria de ser l’objectiu. Tanmateix, l’orgasme és un fenomen d’estudi molt interessant sobre el qual s’han dit veritats i mites. Segueix llegint per descobrir què és cert!

1. L’orgasme dels homes triga menys en arribar

Evidentment, cada persona és un món i els resultats varien. Però diversos estudis han demostrat que els homes triguen menys estona en aconseguir-lo en comparació amb les dones. A més a més, un cop arriba, es diu que és un orgasme breu, amb una mitjana de 5 a 8 segons.


 

2. L’orgasme de les dones és més llarg

Els orgasmes femenins, en canvi, triguen més a arribar. Això pot ser degut al factor de què un alt percentatge de dones no en té prou amb la penetració. Segons els estudis, només 1 de cada 3 arriba a l’orgasme amb la seva parella. Les que ho fan, triguen entre 20 i 25 minuts i culminen amb un orgasme més llarg que el dels homes, d’entre 20 i 25 segons de mitjana.

3. Té propietats analgèsiques

El clímax té molts beneficis, des de relaxar el cos fins a actuar com a analgèsic. L’orgasme, a més de fer-nos sentir plaer, allibera oxitocina, una substància que actua com a relaxant. Per aquest motiu, arribar-hi ens fa sentir millor i més relaxats, fins i tot és capaç de fer minvar el dolor.


 

4. Millora amb l’edat...

... com el vi! Amb el pas dels anys coneixem millor el nostre cos i les nostres zones més sensibles, així com les de la nostra parella. Això ens permet gaudir més i millor de les relacions sexuals, fent del sexe una activitat encara més satisfactòria. De fet, hi ha dades que confirmen que les dones d’entre 40 i 50 anys tenen més orgasmes que els sectors d’edat inferior.

 

Aquestes només són quatre veritats sobre l’orgasme, però podríem parlar-ne durant hores. Què et semblen aquestes curiositats? En coneixies alguna?
Comentaris
Maginet
Mare de Déu, Senyor.
Narcís ( si no hi ha renúncia per dues bandes perquè l'altre sigui feliç en allò quotidià .. el sexe queda en res d'interès o simple autoengany/ decepció!)
Oooooh, interessantíssim! .. i dels principis/ valors o donar-s'hi/sacrificar-s'hi en la vida diària àdhuc perdre ta llibertat individual així deixar de ser un-a mateix-a en pro de la parella, de la convivència, tot plegat, fúmer's fora mida, no hi compte? PD: doncs res, sexe o animalitat i .. fer veure que no ens coneixem!
Elektra
Estic totalment sorprés amb el descobriment del punt número 1. Els homes arriben abans a l'orgasme que les dones. Quina novetat!! Oooohhh

envia el comentari