4 idees molt sensuals per sorprendre aquest Nadal

 

 

S’apropa el Nadal, el Caga tió, els Reis... i entre les sopes de galets i els canalons sempre cauen alguns regals. Molts de nosaltres encara no tenim res preparat, per això et porto unes idees enfocades en el terreny eròtic que et poden interessar. Els regals sensuals no només poden servir per a la parella, sinó també per a amics i familiars. N’hi ha de tot tipus!

1. Una caixa de Placeres delictivos

 

Amb motiu de les festes, Lelo ha llançat una col·lecció de caixes molt elegants, totes relacionades amb el delicte. A més del seu cuidat packaging, ofereix opcions per a tots els gustos. Hi ha caixes més destinades a parelles, com La confesión. D’altres, com El cómplice, tenen productes pensats per a homes i El delito i La coartada per a dones.


 

2. Una bona lectura eròtica

 

Els llibres també triomfen com a regal de Nadal i si són eròtics encara més! Per Sant Jordi vam fer recomanacions que potser t’ajuden a escollir. No obstant això, hi ha molts llibres d’aquest gènere que et poden semblar interessants. Per exemple, fa uns dies va sortir publicada una antologia de 30 relats sobre primeres vegades relacionades amb el sexe, Primera vez2. També compta amb il·lustracions de diferents artistes i la seva descàrrega és gratuïta. Un regal original que no et costarà res, però segur que et fa gaudir molt!

3. Una disfressa de temporada

 

També pots donar una ullada a les disfresses que hi ha en el mercat. La majoria de botigues eròtiques ofereixen una àmplia gamma de llenceria amb disfresses i conjunts variats, tant per a homes com per a dones. Hi ha alguns molt adequats per al Nadal, com ara els de Papa Noel o Mama Noel.


 

4. Una escapada romàntica

Per últim... Aprofita les ofertes! Segur que trobes algun viatge o escapada romàntica, tant per a tu i la teva parella com per a algú a qui hagis de fer un regal. Busca un entorn tranquil que t’agradi i gaudeix d’uns dies de desconnexió i reconnexió amb la teva parella. Segur que es converteix en tota una experiència!
Comentaris

envia el comentari