4 fruites que ajuden a cremar greixos

Les fruites aporten molts nutrients i són baixes en calories
La papaia ajuda a cremar greixos
La papaia ajuda a cremar greixos | Cedida

L'Organització Mundial de la Salut recomana consumir com a mínim 400 grams de fruita i verdura al dia, fet que ajuda a prevenir l'obesitat i les malalties cardíaques, càncer i diabetis.

 

Els components de les fruites són vitals per a la salut i per al manteniment del cos. La majoria de les fruites són baixes en grasses, sodi i calories, i cap aporta colesterol. Per contra, són font de molts nutrients essencials com el potassi, la vitamina C i l'àcid fòlic. A més, la fibra dietètica de les fruites, com a part d'una dieta saludable, ajuda a reduir l'estrenyiment i millora la funció de l'intestí.


 

A més, les fruites generen un efecte saciant, i ajuden a depurar l'organisme per la gran quantitat d'aigua que contenen. I més enllà d'aquests beneficis generals, hi ha algunes fruites que ajuden a cremar greixos al nostre organisme.

Maduixes
Maduixes | Cedida

 

Aquestes són:

 

La Papaia

És un bon diürètic per la gran quantitat d'aigua que conté. A més, la papaïna que conté ajuda a la digestió de les proteïnes de la dieta, ajudant a eliminar l'excés de greix corporal a l'abdomen.

 

Maduixes

Són riques en antioxidants, i molt baixes en calories. Provoquen un efecte saciant que farà disminuir les ganes de menjar.


 

Poma verda

Accelera el metabolisme cremant greixos.

 

Síndria

Aquesta fruita elimina els problemes de sobrepès, facilitant la digestió i evitant els problemes gàstrics.
Comentaris

envia el comentari