El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
4 coses que no hauries de tenir a casa segons el Feng Shui
  • CA

 

El feng shui és l’antiga forma xinesa de crear espais que promoguin la pau i l’harmonia. Una filosofia que cada cop està més en auge, considerant moltes persones que l’energia ho és tot. Segons aquesta creença, hi ha una sèrie d’elements que no hauria de tenir a casa:

 

Miralls.

No tinguis un mirall just al davant quan entris a casa, ja que repel·lirà tota la bona energia d’entrar al teu espai. Tampoc n’hauries de tenir a l’habitació.

La televisió i desordre sota el llit.

Qualsevol cosa sota el teu llit afecta la part més important de la teva vida, així que evita guardar objectes no habituals allí. Sent un lloc de descans, tampoc hi hauria d’haver la televisió, i deixar el telèfon fora de l’habitació.

El color vermell a la cuina.

Hi ha cinc elements al feng shui, la fusta, el foc, la terra, el metall i l’aigua, i cal equilibrar-los al teu espai per sentir-te acollit. La cuina ja és un lloc amb molt foc, així que evita el color vermell.

Obres d’art penjades i objectes trencats.

Les obres d’art que tens penjades a casa han de ser inductores, és a dir, peces que evoquen emocions o records positius, i han d’estar ben penjats. Assegurat, a més, que no tens coses trencades a casa, ja que veure-les cada dia et farà trencat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa