El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
24 terrasses de Barcelona participen en el cicle gastronòmic Vespres Inedit’s
  • CA

 

Vespres Inedit’s invita a gaudir, un any més, dels capvespres d’estiu des de les terrasses més exclusives de Barcelona. Fins el 5 d’agost i en horari de 18h a 21h, 24 terrasses de la ciutat oferiran dues tapes d’autor i una cervesa Inedit de Damm.

 

En aquesta nova edició, destaquen les propostes de l’Hotel Casa Fuster, amb la brandada de lluç amb melmelada d’escalivada i la cresta d’humus amb botifarra del perol del xef Oriol Canillas; del restaurant Bravo 24 de l’Hotel W, amb l’ostra de Normandia amb salsa thai i l’amanida de Barcelona del xef Carles Abellán; de l’H10 Metropolitan, amb la mini hamburguesa d’ànec i foie i el timbal de guacamole i pop a baixa temperatura amb escuma de llimona del xef Darío Méndez; i la micro amanida exòtica de gambes amb llima, alvocat, mango, fruites vermelles, crudités i vinagreta amb fruita de la passió, així com el fals ravioli fred farciment de remolatxa, mozzarella de búfala i nous, amb emulsió de vinagre de Mòdena i pesto de menta que presenta el xef Joan García de l’Hotel Negresco Princess, entre d’altres.

 

La cita uneix les millors vistes de la ciutat i les propostes gastronòmiques de reconeguts xefs. Tot plegat, maridat amb Inedit, la cervesa creada al 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli.

Inedit va néixer al 2008 de la mà dels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli. Era la primera cervesa pensada especialment per acompanyar, amb el màxim respecte, la nova gastronomia, plena de contrastos i matisos aromàtics.

 

Inedit és una barreja de dues cerveses –cervesa de malt d’ordi tradicional i cervesa de blat–, aromatitzada amb llúpol, coriandre, pell de taronja i regalèssia. És una cervesa d’alta intensitat i complexitat aromàtica, amb un aspecte lleugerament tèrbol. Molt afruitada i floral al nas, amb sensació de llevat fresc i reminiscències d’espècies dolces. De textura cremosa i fresca, volum suau i carbònic delicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa