2 productes estrella per desintoxicar el teu cos

Una dieta depurativa que funciona
La pinya té moltes propietats beneficioses per l'organisme
La pinya té moltes propietats beneficioses per l'organisme | Cedida

 

Per desintoxicar l'organisme és necessari fer una dieta depurativa. Hi ha dos productes que són clau a l'hora d'aconseguir-ho: la pinya i la papaia. Dues fruites riques en propietats curatives, i fonts indubtables per cremar gruixos i desintoxicar l'organisme.

 

La pinya facilita el procés de digestió, i aporta minerals com el zinc, el magnesi i el ferro. A més, té vitamines A, B i C, sent un bon antioxidant, i és diürètica i ajuda contra l'estrenyiment. Per la seva banda, la papaia és principalment aigua, aporta vitamines A, B, C i D, i és rica en minerals com el potassi, el calci i el magnesi, i és digestiva.


 

A més, ambdues fruites combaten les ganes de menjar pel seu alt contingut en fibra, i són molt baixes en calories.


Les dietes depuratives s'han de fer entre 3 i 6 dies, i s'acostumen a fer prèviament a un canvi d'hàbits alimentaris. Fent la dieta de la pinya i la papaia, has de prendre un batut amb aquests dos ingredients al matí en dejú, i abans d'anar a dormir. Durant el dia, hauràs de menjar aliments rics en fibra i baixos en greixos, eliminant les carns vermelles, els làctics, els greixos saturats i els carbohidrats refinats. A més, pren molta aigua.
Comentaris

envia el comentari