Algunes notes de tast dels millors vermuts de Catalunya del 2015

Durant les diverses fases del concurs, el jurat va anotar característiques sensorials de les referències avaluades

A la primera fase del concurs de vermuts, més d'una vintena de professionals i prescriptors del producte de proximitat van formar part del jurat de tast a cegues. Entre les diferents avaluacions, també es va incloure una descripció del producte que avaluaven sense saber, en cap cap, de quina marca o elaborador es tractava.

  

  

  

  

En la categoria de blancs, daurats o taronges

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  

  

  

  

  

  

  

  

  

En la categoria de vermuts vermells o negres, descriuen els vermuts premiats com:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

En la categoria de vermuts vermells o negres reserva, descriuen els vermuts premiats com:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  




Comentaris

envia el comentari