Miró Roig, amb 60 anys d'història, és el Premi Vinari d’Or al millor vermut negre

Una de les marques més populars del vermut de Reus aconsegueix el màxim guardó en la categoria de vermuts negres
La directora de marquèting de Miró, Laura Prats, i l'editor de VADEVI, Salvador Cot
La directora de marquèting de Miró, Laura Prats, i l'editor de VADEVI, Salvador Cot | Jordi Play

 

Miró es va fundar l’any 1957 i s’han especialitzat en l’elaboració del que denominen “el vermut tradicional de Reus”. Des del celler asseguren que precisament el vermut guanyador d’un Or en la categoria de vermuts negres, el Miró Roig, és el seu producte més clàssic. S'elabora des de fa més de 60 anys i s'utilitzen les mateixes maceracions i els mateixos botànics.

 

Laura Prats directora de màrqueting de vermuts Miró, explica que s'han aplicat les innovacions tecnològiques en l'elaboració d'aquest vermut, però l'essència de la fórmula no ha canviat mai. 

 

Des de que es va començar a fer la fórmula ha patit molt poques variacions i en la seva elaboració s’utilitzen herbes naturals combinades amb una maceració de diferents botànics.

 

Miró, amb el seu Vermut Reserva, va aconseguir el Gran Vinari d’Or en la segona edició dels Premis Vinari.