La Millor Vermuteria de Terrassa rep el Premi Vinari dels Vermuts 2020

És el guardó que lliura el diari en el marc dels Premis Vinari dels Vermuts
Joan Manel Oller director de Món Terrassa, Anna Sorribes del restaurant Dot, Xavier Gómez del Gremi de restauració de Terrassa i Ester Bachs directora dels Premis Vinari dels Vermuts
Joan Manel Oller director de Món Terrassa, Anna Sorribes del restaurant Dot, Xavier Gómez del Gremi de restauració de Terrassa i Ester Bachs directora dels Premis Vinari dels Vermuts | Món Terrassa

Món Terrassa ha entregat el premi a la millor vermuteria de Terrassa. Joan Manel Oller, director del mitjà egarenc, va oferir a Anna Sorribes, la propietària del restaurant Dot, al Parc de Sant Jordi, un diploma i un sifó històric de la col·lecció de Sanmy. La responsable de l'establiment es mostrava satisfeta amb la distinció. "Considero que el Dot és un espai ideal per fer el vermut". I té raó, atès que es troba en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, en una illa verda i plena d'història. Sorribes recorda que "a casa ja prenien el vermut. Feia festa". El client, rebla, ha evolucionat i ja ha deixat de demanar un "Martini" -un nom que es va fer genèric per referir-se al vermut-. Amb olives, amb anxoves? Sorribes diu que al Dot prefereixen acompanyar-lo del fruit de l'olivera.

Com cada any, els Premis Vinari dels Vermuts a més d’avaluar el vermut, reconeixen la feina dels locals que els serveixen. Es tracta d'uns premis que dona el mitjà de comunicació Món Terrassa, que col·labora en l’organització del concurs juntament amb Vadevi. El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i comarca també col·labora en el Premi al millor local i ofereix al guanyador l'exempció de la quota durant un any.