Dos Déus Calent Mediterranean & Nordic és el Vinari d’or dels vermuts innovadors

La categoria més sorprenent dels Premis Vinari es completa amb la plata pel Xalar de Coca i Fitó i el bronze de BCN Mut ámbar de BCN Gin
Els nous vermuts calents de Dos Déus s'emporten un or

Priorat B&D Lab aposta per la innovació en una de la seva família de begudes més emblemàtica, el Vermouth Dos Déus, que s’ha consolidat com a referent en la seva categoria per l’alta qualitat i sabor inconfusible. Durant aquest hivern ha presentat dos vermuts nous molt versàtils: els Dos Déus Vermouth Calent Nordic i Mediterranean, dues noves versions de l’aperitiu premium del celler de Bellmunt del Priorat que es poden servir calents o també de la manera tradicional, freds i amb gel.

D’aquest manera, aquest laboratori de begudes explora les tradicions del nord d’Europa amb el famós “mulled” o “glüh wine”, el vi calent especiat que es pren en èpoques de fred, i elaboren des d’una vessant mediterrània, un aperitiu amarg amb base de vermut. N’han dissenyat dues versions: Mediterranean, amb aromes 100% de l'hivern mediterrani (canyella, taronja, cacau) i, Nordic, amb aromes de l'hivern nòrdic (clau, balsàmics, fruits vermells).

El Vinari de Plata en la categoria dels vermuts innovadors és per Xalar de Coca i Fitó i el bronze és per BCN Mut ámbar