Cinc consells bàsics sobre els defectes del vi

El sommelier Xavi Nolla trenca mites sobre els defectes del vi i dóna quatre pinzellades pràctiques per distingir quan alguna cosa no està bé

Xavi Nolla és sommelier del grup Codorníu i forma part del panell de tast professional que està creant l’INCAVI.

  

  

  

  

  

Que l’olor de suro no ens faci qüestionar el vi

  

  

  

  

  

  

No descartem d’entrada un vi que faci olor d’ous podrits

  

  

  

  

  

  

Desconfieu de l’excés de dolçor

  

  

  

  

Tot i que el vi hagi precipitat, o tingui baixos no el descarteu sense tastar-lo

  

  

  

  

L’oxidació en sí mateixa no és un defecte sempre

  

  

  

  

  

  

  

  

  

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari