Gerard Quintana actuarà a la Gala dels Premis Vinari 2019

El cantant de Sopa de Cabra acompanyarà el lliurament dels guardonats de la 7a edició del concurs de vins catalans que es farà dia 11 d'octubre i es retrasmetrà en directe per Televisió de Catalunya
Gerard Quintana, actuarà a la gala dels Premis Vinari 2019

Gerard Quintana, se suma als Premis Vinari 2019 i actuarà a la gala de lliurament que es farà a Vilafranca del Penedès, divendres dia 11 d'octubre. El cantant serà una de les estrelles convidades que farà brillar, encara més, una nit de premis i emocions.

L'actuació de Quintana arrodonirà una gala, que es donarà en directe per Televisió de Catalunya i que com sempre reconeixerà la tasca dels elaboradors de vi català en forma de premis d'or, plata i bronze.

Sopa de Cabra, va triar el vi per celebrar el seu 30è aniversari. Fa tres anys, i aliats amb el celler La Vinyeta, el grup de rock va presentar el seu vi Bona nit malparits, recordant la frase mítica amb que comencen tots els seus concerts.

Ara, el seu líder, amb la seva música, participarà per primera vegada al lliurament dels Premis Vinari, la gran festa del vi català.