Bonpreu i Esclat aposta pel reconeixement al Premis Vinari a les seves botigues

Aquesta cadena destacarà a les seves botigues els vins guardonats amb un or, una plata o un bronze perquè el consumidor sàpiga que té al davant alguns dels millors vins de Catalunya

Els Premis Vinari són el concurs de vins de Catalunya organitzats per Vadevi.cat. L’objectiu que persegueixen és donar a conèixer els vins i escumosos del territori, i posar en valor el producte local de qualitat. La distribució dels productes catalans, de qualitat i de proximitat és també una de les apostes de Bonpreu Esclat i és per això que posen a disposició dels seus clients els millors vins catalans de 2016.

Des d’aquest mes, els clients dels supermercats Bonpreu i Esclat podran adquirir els vins guardonats. S'han identificat les ampolles guanyadores de la passada edició del certament amb aquests distintius

 

Els establiments compten amb els vins de la categoria Vinari d’Or, Vinari de Plata i Vinari de Bronze:

 

Bonpreu Esclat i els Premis Vinari han arribat a un acord per donar a conèixer els vins amb aquest reconeixement oficial el que es valora molt positivament per part dels clients de la cadena.

D'aquesta manera s'estableix un lligam del territori amb els Premis Vinari, l'únic concurs de vins oficialment reconegut per la Generalitat de Catalunya. “Aquesta col·laboració permet apropar, d’una banda, el producte de qualitat del territori al consumidor final i, d’altra banda, ajuda a fer difusió dels vins catalans”, explica Eva Vicens, Directora dels Premis Vinari.