Els alumnes de l’Escola Joviat fan el servei als Premis Vinari 2019

Durant cinc dies, aquests estudiants faran una part de les seves pràctiques en els tastos preliminars que es fan a l'Incavi a Vilafranca del Penedès
Els estudiants de l'Escola Joviat de Manresa s'encarrguen del servei dels Premis Vinari 2019
Els estudiants de l'Escola Joviat de Manresa s'encarrguen del servei dels Premis Vinari 2019 | M.R.F.

Estudiants de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa seran els encarregats del servei de vins durant les fases inicials i final de tast dels Premis Vinari 2019.

 

Són un total de set alumnes que s'estan formant com a sommeliers o que cursen el grau mig d'hoteleria i que s’estan formant sobre com ha de ser un servei òptim a sala. El coordinador del curs, Josep Pelegrín, en farà l’acompanyament i seguiment i també formarà part del jurat del concurs en aquesta setena edició. Els estudiants són: Paulo Ferreira, Gina Ribalta, Evelyn Cabrera, Marta Farré, Laia Lázaro, Marina Vilaseca i Rubén Martínez.

 

Les sessions de tast dels Premis Vinari 2019 comencen aquest dilluns 20 de maig a la seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de Vilafranca del Penedès i s’allargaran fins divendres 24.