L'èxit dins la copa

"Hem pogut veure i explicar la gran transformació dels vins catalans, que ara són l'orgull de comarques senceres"

Feia pocs mesos de la fallida de Lehman Brothers i no sabíem ben bé quin seria l'abast d'una crisi que venia de front. Havíem sentit a parlar de les xarxes socials, però encara vam tardar un any a considerar-les una prioritat. Teníem el dubte de si algú llegiria un diari digital dedicat, exclusivament, al món dels vins catalans. Ni tan sols sabíem del cert si hi hauria informació suficient per renovar el diari cada dia...

 

Així va néixer Vadevi. Amb moltes incerteses, és veritat, però una voluntat de ferro. En aquell moment, principis de 2009, l'Avui hi va creure i he de dir que l'Incavi, també. Així que gràcies Antoni Cambredó, president d'aquell gran Avui, i gràcies Joan Aguado, el director de l'Incavi que va entendre la iniciativa. Amb aquells dos semàfors verds, va començar una llarga cursa que ens ha portat fins aquí, els últims temps en col·laboració amb el projecte d'El Món.

 

Hem pogut veure i explicar la gran transformació dels vins catalans, que ara són l'orgull de comarques senceres i que contribueixen -i molt- a fer de Catalunya un país de qualitat. Hem explicat els conflictes del cava, encara subjectes a un debat intensíssim. I hem escrit i descrit el big bang dels vermuts catalans, una moda que es quedarà perquè arrela en la tradició d'aquest país. Hem vist la dècada prodigiosa dels vins catalans i, amb ells, la de Vadevi. També ha estat el temps dels Premis Vinari, el gran aparador que certifica i llueix la qualitat dels cellers d'aquest país.

Tot plegat ha estat fàcil, perquè parlem del què ens agrada. Gràcies per aquests deu anys sentint -cada vegada amb il·lusió- aquell soroll inconfusible del suro quan es destapa i per veure com l'èxit dels vins catalans brolla a raig. Salut!
Comentaris

envia el comentari