Un nou vell Vadevi.cat

Als que fem Vadevi.cat ja ens comença a quedar lluny aquell 24 de febrer de 2009 en què vam publicar la primera informació sobre el món dels vins catalans. Han estat vuit anys -vuit!- en els quals hem descobert que el que ens semblava un món és, en realitat, un univers. Hem parlat de vinyes, d'ampolles, de distribució, de xifres, de cellers, d'ecologia, de disseny, de tendències... Però, sobretot, hem conegut persones. 

 

A aquestes persones, a les què fan i ens acosten el vi i a les què, simplement, els/ens agrada és a les quals adrecem aquest nou disseny de Vadevi.cat. Sabem que a l'altra banda de l'ordinador, a les tauletes o des de la butxaca dels dispositius mòbils, hi ha aquestes persones que viuen més que beuen el vi i que per això volen saber-ho tot i ara.

 

Des de Vadevi.cat i des del Grup Totmedia estem orgullosos de fer una passa més en aquesta cursa que ja comença a ser de llarga distància. Som encara lluny dels objectius, però ara som conscients que hi arribarem acompanyats de milers de lectors que -ho sabem segur- volen llegir el que beuen.