El Celler Masroig convida a viure la verema i a passejar en cavall entre vinyes

A partir de l'1 de setembre, experiències enoturístiques vinculades amb la campanya de 2017
Verema al Celler Masroig | Celler Masroig

 

La verema al Celler Masroig també ha començat, i a partir de l’1 de setembre en compartiran l'evolució a través d'experiències enoturístiques que han organitzat al voltant de la campanya d'aquest 2017. 

 

El celler (DO Montsant) ha preparat diferents propostes per gaudir amb amics o en família. Entre elles, "Viu la verema” permetrà al visitant ser partícip de la temporada més intensa del món vitivinícola i esdevenir ser pagès per un dia. Una experiència única on aprendran a recollir el fruit que més tard s'utilitzarà per a l'elaboració dels vins de la nova anyada.

 

L'activitat segueix amb la visita a les seves instal·lacions centenàries i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler. "Viu la Verema" està programada per tots els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2017).

 

Esmorzar entre vinyes

 

D'altra banda, per als amants de la cultura gastronòmica, Celler Masroig proposa un esmorzar entre vinyes. L’activitat consisteix en anar a una finca rodejada de vinyes on podran gaudir d’un esmorzar amb pa i tomàquet i els embotits més típics de la zona, que se serviran acompanyants de vins del celler. En finalitzar, també s'ofereix una visita guiada pel celler. 

 

L’activitat s’ofereix de dilluns a divendres dels mesos de setembre i octubre i els diumenges de setembre.

 

Ruta a cavall entre vinyes

 

I els més aventurers també trobaran la seva activitat a Celler Masroig, que ofereix una ruta amb cavalls per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitivinícola.

 

Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica del paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant. L’activitat s’ofereix els diumenges d’octubre.

 

Més informació i reserves

 

T 977 825 026 | M 646 743 922 | [email protected]