Més de 34 cellers escalfen la Festa del Vi de Gandesa a la jornada professional de Corbera

L'església vella acull els estands on els viticultors atenen exclusivament restauradors, hostalers, prescriptors i premsa especialitzada
La jornada professionals de vins de la DO Terra Alta s'ha fet a Corbera d'Ebre
La jornada professionals de vins de la DO Terra Alta s'ha fet a Corbera d'Ebre | DO Terra Alta

 

La Terra Alta ha fet un escalfament de la Festa del Vi que la Denominació d'Origen celebra el pròxim cap de setmana a Gandesa. 34 cellers han atès més de 240 assistents en la jornada professional que s'ha celebrat a l'església vella de Corbera d'Ebre.

 

El retorn d'aquesta cita és especialment rellevant per posicionar la DO Terra Alta en "el segment de qualitat" que li pertoca. El Consell Regulador ha dirigit aquesta cinquena edició sobretot a restauradors, hostalers i sommeliers de les Terres de l'Ebre per reforçar la DO Terra Alta com el "celler ebrenc". Cada celler ha ofert 4 referències de vins que s'han maridat amb un dinar a peu dret de fort caràcter terraltí, amb plats autòctons com la truita en suc o la clotxa.