Oli i vi nou es donen la mà aquest dissabte a Bot

La festa del vi novell de l'Agrícola de Sant Josep de Bot es farà aquest dissabte 19 de gener

Vi No-Vell de Sant Josep Vins

L'Agricola de Sant Josep ja ho té tot a punt per donar a tastar el seu vi Novell de Bot DO Terra Alta 2018 i i els nous olis d'oliva verge extra Massís del port 1898. I ho farà amb una festa aquest dissabte dia 19 de gener al mateix celler a partir de les 18.30h.

Hi haurà una barra de vins on es podran degustar una amplia selecció dels vins del celler i una taula per degustar els olis d’oliva. L’oferta gastronòmica inclourà pa torrat, amanit al gust amb l’oli d’oliva, pernil ibèric seleccionat i una punxada de salsitxa. Aquesta edició, que ja és la setena, comptarà amb la presència del Grup Balfegó que oferirà una degustació de tonyina vermella del mediterrani.

A la festa també hi haurà música en directe d'After Dark Trio, i en aquesta ocasió, el padrí de la festa serà el sommelier Javier Campo. L'entrada que costarà 12 euros inclou el préster d'una copa tastavins, la degustació lliure de vins i olis, 3 degustacions de menjar i una ampolla d'oliamd'oliva verge extra que es lliurarà en el moment de tornar la copa. 

Trobareu més informació a través del correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 977 428 352.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari