La Confraria de Vins del Bages prepara la cerimònia d'investidura del seu 20è aniversari

La Confraria torna a Manresa el dia 9 de juny per celebrar aquesta cerimònia que serveix per donar la benvinguda als nous confrares, per investir els de mèrits i per reconeìxer la tasca dels que ja porten 10 any
Investidura de nous confrares de la Confraria de Vins del Bages 2016

La Confraria de Vins dels Bages, celebra els seus 20 anys i ho farà amb festa grossa. 

 

Aquest any toca fer la cerimònia d’Investidura de Nous Confrares, en la que arribarà el moment de vestir amb la capa i la medalla als nous confrares, tant als nouvinguts a l'entitat, com als de mèrit i honor. Una celebració en la que també es reconeix el mèrit a aquestll que ja porten 10 anys complint el compromís de promoure i enaltir els vins de la DO del Pla de Bages

 

I per a celebrar-ho, la Confraria ha volgut tornar a Manresa. Les investidures han estat itinerants. S’han visitat pobles com Santpedor, Artés , Sant Fruitós, Rajadell... Però vam començar a Manresa i aquest 20è aniversari el volen tornar a celebrar a la capital del Bages.

 

Aquest cop, doncs, l’escenari serà al centre de la ciutat, a la Plana de l’Om. Serà el dissabte 9 de juny. I tot el dia el vi serà el protagonista. A la Plaça Sant Domènec hi haurà la fira VI-BA on es farà una trobada, per desplaçar-se posteriorments a les instal·lacions de l’escola d’Hoteleria de la Joviat, a Manresa mateix, on el col·lectiu de Fogons del Bages oferiran el sopar. I la pregonera de l'acte serà l'escriptora Empar Moliner.


 

El període d'inscricions acaba el dia 6 de juny i tot els tràmits de reserva i pagament s'han de fer a través del web de la Confraira .  

 
Comentaris

envia el comentari