Mas Bertran presenta Argila 2012

Aquest clàssic Penedès està elaborat amb xarel·lo provinent de vinyes velles
Argila 2012 de Mas Bertran

El celler de Sant Martí Sarroca Mas Bertran ha tret al mercat l’Argila 2012, un clàssic Penedès fruit d’una collita excepcional a causa d’una primavera més càlida del que és habitual, precedida d'una tardor també càlida amb precipitacions irregulars i un hivern sec. L'estiu també va ser sec i va portar rendiments baixos i bona sanitat.

 

L’Argila 2012 és un dels clàssics Penedès més emblemàtics de Mas Bertran. És un escumós de llarga criança, elaborat 100% amb raïm de la varietat xarel·lo provinent de vinyes velles, i des del mateix celler asseguren que és ideal per acompanyar plats de la cuina tradicional catalana (arròs, paella, marisc, canelons, i guisats de carns blanques).


 

L’Argila 2012 va obtenir la medalla d’or al Premis de l’Acadèmia Tastavins de la DO Penedès 2017; la medalla d’or als Decanter World Wine Awards 2017; la medalla de bronze als Premis Vinari 2017. I, a més de les tres estrelles Premium Wines de Prowine 2014, també té 90 punts a la Guia Peñín 2017 i 9,61 punts a la Guia de Vins de Catalunya 2019.