Les ampolles de la primera collita ecològica de Mas Bertran ja descansen al celler

Des del celler asseguren que la collita 2017 va ser de molt bona qualitat amb molt bona maduració i un raïm molt sa
Mas Bertran

El celler de Sant Martí Sarroca Mas Bertran acaba d’entrar al celler les ampolles de la primera collita de producció ecològica certificada. Després d’una setmana de tiratge, totes les ampolles de Clàssic Penedès de la collita 2017 ja descansen a la cava.

 

Segons el celler la collita de 2017 "va donar raïm de molt bona qualitat, amb molt bona maduració i molt sa", malgrat que les sequeres del mateix any i d’anys anteriors van provocar un important descens de la producció.

 

La producció ecològica certificada era un dels reptes del celler, que es basa en el cultiu de varietats autòctones del Penedès (xarel·lo i sumoll) i en la qualitat en el procés d’elaboració. Des de Mas Bertran afirmen que "des de la vinya fins a l’ampolla, complim amb uns estrictes controls de qualitat autoimposats amb la voluntat de superar-nos cada any. La innovació, el respecte per la tradició i el respecte per l’entorn són els tres pilars de la nostra filosofia".


 




Comentaris

envia el comentari