Més de 500 professionals gaudeixen dels millors Vins de Tramuntana de la DO Empordà a Barcelona

L’espai Flowers by Bornay, al barri de Sants, es va omplir de restauradors, prescriptors, periodistes i amants dels vins de la DO Empordà que van poder tastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants va presentar en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana
DO Empordà a Barcelona

La Denominació d’Origen Empordà va celebrar aquest passat dilluns, dia 28 d'octubre, a Barcelona una nova jornada professional destinada a la restauració i l’hostaleria de la capital catalana i de la que van participar més de 500 professionals que van poder tastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants va presentar en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana.

 

L’espai Flowers by Bornay, al barri de Sants, es va omplir de restauradors, prescriptors, periodistes i amants dels vins de la DO Empordà en una jornada que va comptar amb l’assistència dels cellers empordanesos: Av Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Martin Faixò, Celler Maset Plana, Cellers d’en Guilla, Clos d’Agon, Empordàlia, Espelt Viticultors, La Vinyeta, Mas Anglada de Fonteta, Mas Estela, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Vida Celler, Oliveda, Pere Guardiola, Perelada, Roig Parals, Sota els Àngels, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

 

Els assistents a la jornada professional van tenir l’oportunitat de maridar els vins del showroom amb les propostes gastronòmiques de dos dels col·lectius de restauradors més importants de l’Empordà: La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.

 

A més, al llarg de la tarda es van poder tastar també 21 dels vins coneguts com Els Fills Bastards de l’Empordà, maridar els vins amb patates braves de la mà del responsable de @bravasbarcelona, gaudir d’una instal·lació artística on tecnologia i vi es van donar la mà, o de la música de la Lola Van, un truck amb cabina de dj que va animar la festa durant tota la tarda.

 

Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per aconseguir presència a una plaça tan important al mercat català com és Barcelona, i que la DO Empordà millora any rere any. Actualment, la DO Empordà és la sisena DO catalana en nombre de vins a les cartes dels restaurants de Barcelona, la desena si s’amplia l’espectre a la resta de denominacions d’origen de l’Estat.