Fins a 36 cellers de la DO Costers del Segre on es pot comprar vi sense sortir de casa

Amb aquesta inciativa es vol recuperar part de les vendes perdudes durant la crisi del coronavirus que es calcula que arriben al 75%
Es vins de la DO Costers del Segre amb un sol clic
Es vins de la DO Costers del Segre a un sol clic | DO Costers del Segre

 

El tancament de la restauració i l’hostaleria el passat 13 de març va fer caure dràsticament les vendes de vi dels cellers de la DO Costers del Segre, que juntament amb la baixada de les exportacions ha ocasionat una pèrdua de fins a un 75% de les vendes dels cellers lleidatans.

 

Per ajudar als cellers a tirar endavant, des del consell regulador s’ha habilitat una nova estratègia de promoció amb un doble objectiu, d’una banda conscienciar de la importància de consumir vi local i d’una altra ajudar als cellers d’aquesta denominació en la venda directa.

 

Així s’ha creat un apartat al web de la DO Costers del Segre amb una botiga online que ofereix la informació de tots els cellers que tenen habilitada la venda per internet o bé en els que fan entrega a domicili hi figuren les dades de contacte dels cellers. I per reforçar aquesta línia, es fa un post gairebé cada dia a les xarxes socials amb un vi de la DO i enllaçant-ho directament a la botiga on line de la web del celler en qüestió.