Castell del Remei plantarà 500 arbres per a la millora de la finca

També es soterraran les línies elèctriques i de reg, es construirà un embarcador i la instal·lació d’una illa flotant al llac i la introducció d’aus
Plantació d'arbres a Castell del Remei

A mitjans del mes de febrer s’han iniciat els treballs de plantació de 240 arbres a la finca Castell del Remei que culminaran l’any vinent amb un total de 500 exemplars, com a primer pas del projecte integral d’enjardinament que emprèn l’empresa dedicada a l’elaboració de vins i a l’enoturisme.

 

Fins el mes de març i en funció de la posició descendent de la lluna, es preveu la plantació de varietats autòctones i altres més decoratives que van des de xipresos, plataners, salzes, moreres, mèlies, freixes, aurons, vers, tamarindes, castanyers de les índies, perers de flor, cirerers de flor i arbres de l’amor, fins a arbres tulipers i plantes enfiladisses, subministrats tots per vivers Borda de Castellserà.


 

Aquest projecte s’emmarca dintre del pla d’infraestructures i instal·lacions que es desenvolupa alhora, amb el soterrament de línies elèctriques i sistemes de reg. 

 

Paral·lelament, s’estan duent altres accions relacionades amb l’entorn natural com la construcció d’un embarcador i la instal·lació d’una illa flotant al llac, la introducció d’aus o la recuperació del Passeig de les Senyoretes.

 

Castell del Remei fou la hisenda de regadiu més gran de Catalunya a finals del segle XIX i acull el celler centenari que duu el seu nom, el més antic de Catalunya en l’elaboració i etiquetatge de vins de criança.
Comentaris

envia el comentari