La solidaritat amb Rendé Masdéu no s'atura, ara amb un tast musical

L'enòloga i sommelier Pilar Salillas dirigirà un tast de 12 vins maridats amb 12 cançons el proper divendres 24 de gener
12 vins i 12 cançons en slidaritat amb el celler Rendé Masdéu

 

Pilar Salillas, enòloga i sommelier és la responsable de 12 vins & 12 cançons. Un tast musical que es farà divendres dia 24 de gener a l'Espluga de Francolí. Els diners que es recaptin es destinaran al celler Rendé Masdéu, arrasat per la riuada del Francolí el passat mes d'octubre.

 

És una mostra més de la solidaritat del sector amb un celler que va veure com només amb uns minuts desapareixien totes les seves instal·lacions i el vi que havien de vendre aquesta campanya.

 

Salillas i Mariona Rendé, propietària del celler, es van conèixer estudiant sommelieria a Tarragona i des d'aleshores han mantingut una bona relació d'amistat. Quan l'enòloga va saber el que havia passat al celler de la seva amiga va decidir que havia de fer alguna cosa.

 

Pilar Salillas que diu d'ella mateixa que és una DJ de vins (The winejockeys), ha organitzat per divendres 24 de gener un tast que ha comptat amb la solidaritat de molts cellers que hi han volgut col·laborar desinteressadament. En només 12 hores ja hi havia 12 cellers que hi volien participar. "Serà un tast musical en que 12 cançons maridaran amb 12 vins. Avanço els vins que tastarem però la música vull que sigui una sorpresa. He analitzat bé cada una dels vins per buscar la cançó que més s'hi adiu", explica Salillas a Vadevi.

 

Així es tastaran:

Bielsa & Ruano Lo noi del saxo blanc 2019. (DO Terra Alta) Garnacha i macabeu

Amos Banyeres (Els vinyerons)- SIN 2018 (DO Penedès) Xarel·lo natural

L'Olivera Blanc de Marge 2018 (DO Costers de Segre) parellada, xarel·lo i macabeu

Espelt (DO Emporda) Lledoner Roig en bóta

Lagravera ciclic blanc 2015 (La Serra Llarga) Garnatza 100%

El vinyer Turritela rosat 2018 (DO Costers de Segre) Merlot 100% rosat criat en bóta

Rende Masdeu El trepat del Jordiet 2017 (DO Conca de Barberá) Trepat negre amb sis mesos en àmfora

Frank Massard MW El Mago 2018 (DO Terra Alta) garnatza i samsó sense sulfits

Fabregas F garnatxa negra 2018 (DO Somontano) 

La Vinyeta Microvins Carinyena (DO Emporda)

VD- Negra Nit 2013 (DO Conca de Barberá) Garnatxa, merlot i monastrell 12 mesos en bóta

Balminuta Nieu 2019 (Pirineo d'Osca) semillon i moscatell 1.300 metres d'altura

 

Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic [email protected] indicant el nom, cognoms, telèfon i mail de contacte de cada inscrit i té un preu de 25€.