Freixenet decideix mantenir la seu social a Catalunya

L'empresa elaboradora de cava considera que s'ha tornat a "l'ordre constitucional i estatutari democràtic" amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució
Adob líquid a la vinya de Freixenet al Penedès
Adob líquid a la vinya de Freixenet al Penedès |

Freixenet ja ha decidit. El consell d'administració de l'empresa elaboradora de cava ha decidit aquest dimarts al migdia no traslladar el seu domicili social a l'Estat espanyol i mantenir-lo a Sant Sadurní d'Anoia. Aquest dilluns el president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ja va assegurar en declaracions davant dels mitjans de comunicació després d'un debat al Cercle d'Economia, que ara no es plantejava moure el seu domicili social. En un comunicat, Freixenet explica que no canvia el lloc de la seu social seu perquè les "noves circumstàncies" de retorn a "l'ordre constitucional i estatutari democràtic", amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, no ho aconsellen. 


La companyia canvista creu que, tot i que el divendres passat el Parlament de Catalunya va declarar la independència, s'ha produït un "canvi en els darrers dies en la situació política i jurídica a Catalunya" que l'empeny com a empresa "catalana" i "espanyola" a contribuir a la "recuperació de la normalitat econòmica". Amb aquesta decisió, Freixenet no segueix els passos d'una de les altres grans empreses del sector del cava a Catalunya, Codorniu, que sí que ha traslladat la seu social de Sant Sadurní d'Anoia a la Rioja -decisió que es va prendre el passat 16 d'octubre.
Comentaris
Pau
Potser sou els que menys cal que us quedeu. Apa, fora!, que aquí no us hi volem.
eva
et cremarem les vinyes mes val que les arranquis i te les emportis a la rioja
Francesc BiR
Teniu algun Link de empreses que han dit que marxarien de Catalunya ? es per tindre-ho en compte gracies ¡¡
boques, més que boques!!!
tant dir que marxaves i ara fas el ridícul....no erem tant dolents?.... boques!
maria
mes valdria que haguessiu marxat
Perota
Eiii!!! Llista única independentista! Llista única amb els jordis, ERC, el PdCat, en Fachín i la CUP, sobretot amb gent de base. Si ho fem així, una llista a favor dels drets civils, guanyarem!!!! N'estic convençudíssim. En Santi Vila. res. Sis plau!, aquest farà el paper de Duran i LLeida, serà extraparlamentari i ens restarà 80.000 vots que necessitem. Si vol que s'apunti a la llista única en un lloc testimonial. Però mai de número 1, la gent no ho entendria.
crack
de quien mas desconfiabamos... hay cosas que al menos yo, no entiendo //*//
crack
era de codorniu....tendré que cambiar de marca, Ya me hode ya... //*//
Joan
Curiosa la interpretació que justifica l'autoesmena de Freixenet quan la mare de tots els articles - o el xec en blanc - s'està aplicant entrant en contradicció flagrant amb articles previs que garanteixen drets anorreats alegremet pel 155. Ah ! ja ho entenc: s'acosta el Nadal.
Cat2017
Aquest cap d'any, ni Codorniu ni Freixenet!!
Codorniu has quedat amb el cul al aire
Codorniu botiflerots.
Xabier-Alonç
S'han volgut rentar la cara després de la relliscada, i ara som nosaltres els que no els volem. Fora botiflers !
Pepet3
Aigua bruta
Enric
A Catalunya no beben vi espumos de segona tenim millones caves que el votres pisat de burra foteu el cam de una vegada
Antonio
Demasiado tarde.... Os podéis quedar fuera de Cataluña. Yo, a partir de ahora compraré cualquier cava menos el vuestro... Será que no hay y bastante mejores !!!
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
DE Totes maneras es una Sorpresa no MARXI FREIXENET Una Empresa ques considera TAN ESPAÑOLA i anti-catalana .Suposu tot son estratejias de empresa ..NO Deu agradar a RAJOY I AL P.P. No marxi de Catalunya .NO VUI LA LLISTA UNITARIA Altra vegada ARA Cada partit politic ques tregui les Castanyes del FocE.R.C. aina molt millor si es presenta sola Guanyara molts més vots Ara toca tenir un PRESIDENT DE E.R.C. No de dretes del PDECAT que fan Retallades i son corruptes no u olvidem
MGR
Carmona,, Gordillo, Jove i CAMPS....

envia el comentari