Una vintenta d'expositors mostraran els seus productes al Cavamarket de Sant Sadurní

La capital del cava s'avança al Nadal diumenge dia 15 de novembre en una mostra que ja ha arribat a la seva tercera edició
Cavamarket 2019

 

El Cavamarket torna a Sant Sadurní en la seva tercera edició per avançar-se al Nadal i oferir la possibilitat de fer les compres de cava i altres productes per les festes que venen.

 

La mostra es farà diumenge dia 15 de les 11h a les 14.30h amb una àmplia oferta de caves i productes gastronòmics de la Capital del Cava per comprar i tastar directament de la mà dels seus elaboradors. 

 

Seran una vinenta d'expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l'aire lliure, al centre de Sant Sadurní, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi amb l'objectiu de potenciar la venda directa pels mateixos productors i sense intermediaris.

 

Així, es podran comprar i tastar els productes de:

Almirall, Butimasana, Canals & Casanovas, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Celler Vell Cava, Fonpinet, Maria Oliver Porti, Maria Rigol Ordi, Molí Parellada, Monastell, Muscàndia, Naveran, Rimarts, Solà Raventós, Torne & bel, Varias, Vins el Cep, Hotel Fonda Neus, Cansaladeria Rovira.

 

La proposta enogastronòmica anirà acompanyada de diferents activitats, com ara un tast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales, el dissabte 14 de desembre, a les 19h, al Centre d'Interpretació del Cava.

 

També hi haurà l'actuació musical en directe de Violetta Curry i Ismael Dueñas, veu i piano respectivament, que oferiran un repertori de jazz, Beatles i molt més, que serà el complement perfecte per gaudir del cava i de la gastronomia.

 

I per al públic familiar el CIC Fassina acollirà, sota el títol 'El Nadal a La Fassina', un taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

 

A més a més, hi haurà ofertes exclusives, botigues obertes, visites a les caves i les propostes culinàries dels restaurants per passar uns dies fantàstics a la localitat.