L'estudi de François Chartier analitza el cava des del punt de vista molecular
per Ramon Francàs
La segona Cimera del Cava ha estat multitudinària
per Margalida Ripoll Ferrer (Vilafranca del Penedès)
Un moment de la cimera entre cavistes i pagesos del cava a l'incavi
per Redacció
Enoturisme del cava
per Redacció
Protagonistes dels Goya de l'any passat brindant amb Moët et Chandon
per M.R.F.
Isabel Vidal de les JARC, Sergi Colet de Clàssic Penedès, Damià Deàs de l'Institut del Cava i Xavier Gramona de Corpinnat
per Margalida Ripoll i Ferrer (Col·legi de Periodistes)
Els tractors mobilitzats al Penedès en la jornada de vaga dels viticultors
per Redacció
Vinya de cava
per Margalida Ripoll i Ferrer
Un moment de la cimera entre cavistes i pagesos del cava a l'incavi
per Margalida Ripoll i Ferrer
Institut del Cava
per Margalida Ripoll i Ferrer
Copes de cava
per Margalida Ripoll i Ferrer
Vinyes de la DO Cava
per Ramon Francàs
Copes de cava amb cava
per Redacció
Cavamarket 2019
per Redacció
Foto de família de Codorníu amb viticultors de producció ecològica del Penedès
per Redacció
loading_icon