On no hi ha vi, no hi ha amor: Un monòleg amb el vi com protagonista

Segon espectacle consecutiu aquest mes de febrer relacionat amb el món del vi que s’ha programat, en aquest cas al Museu de Menorca
xxx

Darrerament el vi s’ha convertit en protagonista cultural de l’escena menorquina i es que si fa un parell de setmanes, l’Orfeó Maonès acollia el monòleg Vinyòvol de l’autor i intèrpret, Lluís Valenciano amb èxit de públic, el Museu de Menorca ha programat pel proper 28 de febrer una obra de teatre també en format monòleg escrit, dirigit i interpretat per Natàlia Bravo. En aquest cas, el que comença en tragèdia es convertirà de seguida en comèdia a través del Deu Dionís, Baco pels romans. Unes vegades recitarà versos de Safo i Anacreont, d’altres es convertirà en Medea o Fedra i fins i tot, acabarà parlant directament al públic que hi assisteixi.

 

I és que amb aquesta història sobre el vi, la seva autora vol convidar-nos a tastar vi en una història plena de mites, llegendes, poesia i molt d'humor. Hi participarà també l’arqueòloga Cristina Bravo, que introduirà comentaris sobre el vi a l'antiguitat.