Bar Á Vins de Maó, premi al millor GastroBar

L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears reconeix la feina de Sergio Loris i Sara Sanchís conjuminant el vi i la gastronomia tradicional
xxx
Sergio Loris i Sara Sanchís reben un homenatge ben merescut | Itziar Lecea
 

Reconeixement a una iniciativa gastronòmica íntimament relacionada amb el món del vi de la ma de Sergio Loris i Sara Sanchís, propietaris del Bar À Vins de Maó i que és fruit del somni d’unir en un únic espai els vins de cellers poc coneguts per acompanyar-los amb plats de sempre. Format a l’Escola d’Hosteleria de Teruel, en Sergi Loris va arribar a Menorca per treballar al sector de la restauració i de seguida va sentir que Menorca era casa seva. Apassionat dels viatges, explica a la revista Foodies on Menorca que mai havia posat arrels enlloc per experimentar amb la cuina apresa a llocs tant remots com l’India o Argentina. Per la seva banda, la seva dona Sara Sanchís, sumiller formada a Barcelona havia treballat a llocs emblemàtics com La Moritz o 2 Palilllos entre d’altres.

xxxx
El Bar À Vins és ja un referent del vi i la gastronimia menorquina, a Maó 

 

El fruit de la seva aventura professional i personal és precisament el Bar À Vins de la Plaça de la Conquesta de Maó on han sabut fer-se un lloc com a indret de referència amb el seu GastroBar. L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears amb el seu president al capdavant, el ciutadellenc Bep Alès li van retre tribut amb aquest reconeixement.

Vuit premiats més

A més del Bar À Vins, també van rebre reconeixement la cuinera Silvia Anglada, el restaurant Torralbenc com restaurant revelació, en Josep Caules del Cafè Balear com a millor cap de sala, Tito Herbera com a millor pastisser-reboster amb Herbera Bakery, l’apicultor Antoni Anglada de Dolçamar, Xavier Mora, de Gin Xoriguer, per la seva trajectòria i el restaurant Loar de Ferreries per la seva cuina menorquina