Terra de Vins ja és al carrer

És el número 19 de la revista dels vins i la gastronomia de Balears plena de suculentes propostes

xxx

És el número 19 d'una publicació de referència | Terra de Vins
 

Ja ha sortit el Terra de Vins. Aquesta vegada s'ha fet esperar però ha valgut la pena. Aquest és el número 19 d'una revista que no només és veterana en el panorama illenc, també un referent en el món del vi i de la gastronomia de primer nivell. M'atreviria a dir que és la degana d'aquestes publicacions especialitzades a ca nostra. La seva editora, Magdalena Mesquida ha sobreviscut a totes les batalles al llarg d'aquests anys, i han estat moltes. Ara ha posat el carrer la darrera criatura, fins ara...

  

A dins hi trobareu reportatges que us interessaran com el dedicat Es Fangar, un celler representatiu d'una part dels productors de vi de Mallorca que són coneguts aquí i fora de l'illa per la seva capacitat inversora, que ha apostat per fer vi a i altres productes de la terra i conviure amb altres productors ben diferents, com els de Torralbenc, a Menorca, lluitadors per una producció curta però amb personalitat. Hi ha el reportatge sobre Sicília i els seus vins que també us agradarà. És una mena de quadern de viatge que a partir del text i les fotografies, us traslladarà a l'illa germana de l'altre costat de la Mediterrània. I gastronomia i referències literàries i xefs que s'han de seguir d'aprop i un apunt d'art i tantes i tantes coses que no la podeu deixar passar.

 

xxx
Magdalena Mesquida reflexiona sobre el preu del vi fet a les Illes, a l'editorial de la revista | Terra de Vins