Els Tastavins de Manacor, amfitrions de Sant Antoni i el Dimoni al Molí den Roca

Els vins de Miquel i Toni Gelabert, imprescindibles per la torrada i el fogueró de la revetla de Sant Antoni

No hi ha Revetla sense el ball de Sant Antoni i el Dimoni.

xxxx

La Confraria de Tastavins de Manacor, que convida cada any las amics i als veïns de la contrada, ho sap bé i per això cada any organitza un dels foguerons més espectaculars i una torrada de mil parells de dimonis. El "bon gènero" estava assegurat. No debades s'havien fet les matances el desembre per tenir el rebost ben ple i les perxes ben carregades.

xxxx

 

El vi que acompanyà el porquim va ser oferit per les bodegues de Miquel Gelabert i de Toni Gelabert, com es fa cada any.

xxx

 

En aquest cas va ser els negres Son Caules den Miquel i Son Fangos, den Toni. I quan fa falta s'hi afegeixen algunes més de la reserva del Moli den Roca, que provenen de diferents cellers.

xxx

 

Ja veis a les fotografies que hi hagué una gernació de gent i que tothom anava ben content. I també i anaven Sant Antoni i el Dimoni, que ballaren a les totes devora el foc...I és que, com diu la cançó: "Sant Antoni i el Dimoni jugaven al trenta u però el Dimoni en va fer trenta i Sant Antoni trenta u"