La revista gastronòmica Manjaria fa 10 anys

És un producte de Liorna Comunicació, editora de Terra de Vins
xxx
Magdalena Mesquida, editora de Manjaria, amb els guardonats | Manjaria/Diario de Mallorca

La revista de gastronomia Manjaria, que es publica amb el Diario de Mallorca, ha aconseguit consolidar-se entre la premsa periòdica que té la gastronomia i el vi com protagonistes. La seva editora i empresària Magdalena Mesquida va ser fundadora de Liorna Comunicación, un projecte que va néixer de la revista Terra de Vins, tot un referent a les Illes Balears en el sector.

  

  

Enguany i amb motiu dels primers deu anys de Manjaria s'hi han instituït els primers premis que atorga la publicació: un premi Manjaria pel cuiner o cuinera destacat de l'any, un de producte local, per destacar la tasca d'un productor local o col·lectiu, i un premi de sostenibilitat per donar suport als projectes innovadors que tenen impacte social.

  

Enguany les distintcions han anat a Sobrassada de Mallorca, recollit pel nou president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen, Andreu Palou, Ola de Cambio d'Iberostar, que recollí Soraya Romero i el cuiner, Tomeu Caldentey,per reconèixer la seva trajectòria.

  

Magdalena Mesquida va dir durant l'acte: "Durant aquests 10 anys la nostra vocació ha estat sempre la de ser un Forum obert a totes les veus y a totes les sensibilitats per definir la gastronomia del segle XXI com un nou model econòmic i de futur. Si després d'aquests 10 anys de feina Manjaria ha aconseguit aglutinar amb el seu altaveu a aquest dinàmic sector de la gastronomia, l'esforç haurà valgut la pena!

 

xxx
Andreu Palou rebé el premi atorgat al Consell Regulador de la DO Sobrassada de Mallorca, com Producte de l'any | Manjaria

 

  

L'acte es va transformar, de fet, en un espai de debat amb les ponències de Helmut Clemens, d'es Rebost, de Toni Pinya, cuiner kosher, de Marga Coll de Miceli, Mercè Marrero, d'Esment Alimentació i la taula redona amb Pilar Oliver de Vins Miquel Oliver, Lluís Pérez, pastisser, Xesc Reina, de Can Company i la part institucional representada per Jaume Alzamora, del Consell de Mallorca.

 

xxx
La cellerera Pilar Oliver va participar en una de les taules rodones de l'acte de l'aniversari | Manjaria

Des d'aquí volem felicitar l'equip de Manjaria per aquests primers deu anys de vida i desitjar llarga vida a la publicació. Gràcies Liorna, gràcies Magdalena Mesquida.